Loading
Dobrodošli na web prezentaciju agencije za organizaciju događaja ARTOP PRO EVENT!
Organizacija događaja ARTOP PRO EVENTOrganizacija događaja ARTOP PRO EVENTOrganizacija događaja ARTOP PRO EVENT
(Ponedeljak - petak)
office@artop.rs

Organizacija team buildinga u Srbiji

Organizacija team buildinga u Srbiji

Kada je u pitanju jačanje timskog duha i produktivnosti, ne postoji ništa važnije od dobro organizovanog team buildinga. Ako želite da vaš tim postigne vrhunske rezultate, prepustite organizaciju nama, agenciji ARTOP PRO EVENT. Naše iskustvo i individualni pristup svakom klijentu, garantuje da će vaša team building aktivnost biti ne samo uspešna, već i nezaboravna.

Naša prednost leži u tome što pristupamo organizaciji team buildinga na osnovu procene potreba vašeg tima. Razumemo da svaki tim ima svoje specifične izazove i ciljeve, stoga se trudimo da kreiramo aktivnosti koje će najbolje odgovarati vašim potrebama i doprineti postizanju željenih rezultata.

POŠALJITE UPIT Garantujemo najbolju ponudu!
 1. Krstarenje Savom i Dunavom: Uživajte u luksuznom krstarenju brendiranim brodom uz svečani ručak i zabavni program koji će osigurati nezaboravno iskustvo za vaš tim. 

 2. Team building na Zlatiboru, Kopaoniku i Vlasinskom jezeru: Prirodna lepota ovih destinacija pruža idealnu pozadinu za team building aktivnosti koje će jačati timski duh i podsticati saradnju. 

 3. Family day: Ovo je savršena prilika da uključite članove porodica vaših zaposlenih u team building aktivnosti, što dodatno jača vezu između kolega. Ovaj događaj možemo organizovati u prostorijama vaše kompanije ili za isti odaberemo neko od prostora koji su najpogodniji za dobru organizaciju. 

 4. Team building aktivnosti na otvorenom: Organizujte dan pun avanture sa timskim aktivnostima na otvorenom poput trke sa preprekama ili lova na blago, kako biste podstakli saradnju i poverenje među članovima tima. Nudimo veliki broj sličnih igara. 

 5. Timski sportski turniri: Ovo je odličan način da podstaknete zdravu konkurenciju i timski duh kroz sportske aktivnosti kao što su fudbal, košarka ili odbojka. 

 6. Timske radionice: Uključite se u zajedničke aktivnosti poput slikanja, kuvanja večere ili posete vinariji, kako biste podstakli kreativnost i međusobno povezivanje vašeg tima. 

 7. Izazovni Eksterni Kurs Preživljavanja: Organizujte dan na otvorenom sa ekstremnim izazovima kao što su pravljenje skloništa, paljenje vatre i orijentacija u prirodi. Ova aktivnost promoviše timski rad, strategiju i rešavanje problema. Lokacija: Vlasinsko jezero 

 8. Mystery Escape Room: Uvedite tim u uzbudljivi svet escape soba gde će morati da koriste svoju kreativnost, logiku i timski rad kako bi rešili zagonetke i pobegli u određenom vremenskom roku.
 9. Timski kuvarski izazov: Podelite timove i izazovite ih da zajedno pripreme ukusne obroke ili koktele pod nadzorom profesionalnog kuvara. Ova aktivnost podstiče saradnju, timski rad i kreativnost u kuhinji.
 10. Ciljna orjentacija: Organizujte takmičenje u orijentaciji gde će timovi morati da pronađu određene ciljeve na terenu koristeći mapu i kompas. Ova aktivnost podstiče timski rad, komunikaciju i strategiju u rešavanju zadataka.
 11. Putovanje Trebinje – Dubrovnik – Mostar: U saradnji sa turističkom agencijom organizujemo vikend u Trebinju sa posetom Dubrovniku i Mostaru. Na samoj destinaciji organizuju se radionice, sportska takmičenja i zabavni program. U Dubrovniku se organizuje krstarenje. Izuzetno povoljna ponuda za organizaciju team buildinga preko 70 zaposlenih!

 

POŠALJITE UPIT Garantujemo najbolju ponudu!

ARTOP PRO EVENT

10:00 - 19:00