Loading

Dobrodošli u ARTOP PRO EVENT, gde kreiramo događaje koji ostavljaju trajan utisak! Sa ponosom ističemo više od 10 godina iskustva u organizaciji događaja, čime smo postali nezaobilazno ime u industriji. Naša posvećenost nije samo poslu, već i umetnosti stvaranja nezaboravnih trenutaka.

Sa timom od preko 30 stručnjaka iz različitih oblasti – od grafičkih i web dizajnera, programera do iskusnih fotografa i videografa – svaki detalj događaja postaje prava umetnost. Bilo da radimo na organizaciji velikih događaja za naše brendove ili sarađujemo sa drugim kompanijama, naša strast prema stvaranju nezaboravnih iskustava je neprikosnovena.

Uvereni smo da kvalitet dolazi iz raznolikosti, i zato okupljamo stručnjake iz svih relevantnih oblasti kako bismo svakom događaju pružili jedinstveni pečat. ARTOP PRO EVENT nije samo organizacija događaja; mi smo kreativni tim koji deli istu strast prema stvaranju magičnih trenutaka.

Dopustite nam da i vašu viziju pretvorimo u stvarnost, stvarajući događaje koji će se prepričavati i pamtit će se. U ARTOP PRO EVENT, umetnost organizacije događaja postaje stvarnost.

 

 

TIM PROFESIONALACA

Naš tim broji preko 30 saradnika sa kojima radimo organizaciju svih naših događaja. Budite sigurni da je vaš događaj u sigurnim rukama!

INDIVIDUALNI PRISTUP

Svakom događaju pristupamo izuzetno pažljivo i stručno. Važno nam je da klijent bude zadovoljan, zato nam je važna svaka vaša želja.

ISKUSTVO

Ponosni smo što smo realizovali neke od najvećih događaja u regionu. Možemo organizovati velike događaje do 5.000 gostiju.

ARTOP PRO EVENT

10:00 - 19:00